SEO Analiz Google Sıralama Yarışması

SEO Analiz Google Sıralama Yarışması, SEO Analiz grubunun üyeler arası rekabet ortamı oluşturmak ve etkileşimi artırmak için başlattığı bir SEO yarışmasıdır. Bu yarışma sayesinde katılımcılar kendilerini bu alanda geliştirme fırsatı bulacak, birçok ödülün sahibi olacak ve kendilerini kısmen kanıtlamış olacaklardır. Daha önce de R10, İyinet gibi büyük forum sitelerinde oldukça rağbet gören bu yarışmalar sektörün canlı tutulması ve gelişimi anlamında oldukça fayda sağlayacaktır. 22 Ocak’ta başlamış olan yarışmada aktif olarak 40 ve üzeri yarışmacı yer almakta. Yarışmanın bitiş tarihi 31 Mart olarak belirlendi ve ödüller 1 Nisan günü sahipleriyle buluşacak.

SEO Analiz Google Sıralama Yarışması Nedir?

SEO Analiz Google Sıralama Yarışması Google arama motorundaki sıralamalar baz alınarak yapılan bir SEO yarışmasıdır. Belirlenen anahtar kelimede yarışmanın son günü sıralamanın en üstünde yer alan ilk 5 yarışmacı dereceye girecek ve yarışmanın kazananı olacaklar. Ayrıca kazananları çok büyük ödüller beklediğini söylemekte fayda var. Sıralamalarda yükselebilmek için yarışmacılar çeşitli teknik ve yöntemler kullanacak ve SEO için gerekli faktörleri yerine getirecekler. Kısaca bu faktörler Site İçi SEO, İçerik Optimizasyonu, Off Page SEO (Dış SEO) denilebilir.SEO Analiz Google Sıralama Yarışması Google arama motorundaki sıralamalar baz alınarak yapılan bir SEO yarışmasıdır. Belirlenen anahtar kelimede yarışmanın son günü sıralamanın en üstünde yer alan ilk 5 yarışmacı dereceye girecek ve yarışmanın kazananı olacaklar. Ayrıca kazananları çok büyük ödüller beklediğini söylemekte fayda var. Sıralamalarda yükselebilmek için yarışmacılar çeşitli teknik ve yöntemler kullanacak ve SEO için gerekli faktörleri yerine getirecekler. Kısaca bu faktörler Site İçi SEO, İçerik Optimizasyonu, Off Page SEO (Dış SEO) denilebilir.

Kurallar Neler?SEO Analiz Google Sıralama Yarışması için başlıca kurallar şunlardır: Yarışmacılar katılım için 31 Ocak 2022 tarihinden önce domain adreslerini Discord grubu üzerinden bildirmek zorundadır. Yarışma için kullanılacak olan domainin son 90 gün içerisinde kayıt edilmiş olması gerekiyor. (Daha önce başka bir amaçta kullanılmış domainlerde kabul edilir) Ücretsiz dağıtılan WordPress, Medium gibi alan adları yarışmaya katılamaz. Yarışmacılar en fazla 3 farklı domain adresi ile katılım sağlayabilir. Yarışmacılar Facebook grubuna üye olmak zorundadır. Yarışma boyunca SEO’da başarılı olabilmek için tüm yöntemler kullanılabilir. Yarışmaya bireysel ve kurumsal olarak katılabilirsiniz. Yarışmacılar oluşturacakları sitelerde ilgili Facebook ve Discord gruplarına dış link vermek zorundadır. Dofollow ya da Nofollow olabilir. Yarışmacılar istediği scripti ya da altyapıyı seçme konusunda özgürdür. Son olarak Yarışma için kullanılacak olan kelime öbeği: “SEO Analiz Google Sıralama Yarışması”

Popüler Yayınlar